Kinaresan, dag 5, inlägg 2.

Hej igen!
Har nyss tagit en dusch och ligger nu på vår provisoriska golvsäng i sovrummet hos Mats och Tracy.
Idag har jag och Simon än så länge hunnit med en del, och då är ändå klockan bara tjugo över fyra!
Först åkte vi till en marknad som Tracy pratat om för att se om vi kunde hitta några billiga converse..
Jag köpte mig ett par låga, röda, skotskrutiga! Riktigt snygga!
Vi gick omkring och tittade en stund men hittade inget mer intressant på den marknaden så vi bestämde oss för att åka till en som vi var på förra året! Där införskaffade vi oss strumpor och underkläder. Egentligen skulle vi handlat mer men vi orkade inte det idag, vi sköt upp på det lite.. Vi tog oss en öl inne på marknaden och sedan gav vi oss av till videobutiken som vi brukar handla filmer från. Som vanligt så får man ta sig genom flera dörrar, några korridorer och upp för några trappor för att få tag i det man vill ha. Lagligt? ;)
När vi inhandlat runt 20-30 filmer och några boxar så gick vi till Pizza hut för att käka lite. Vi beställde in en pepperonipizza att dela på. Det tog lång tid innan vi fick vår pizza och när den väl var framme så var det bara ost på den! Kul! Vi klagade och lämnade tillbaka den. Vi skulle nog inte gjort det egentligen eftersom det nu tog ännu längre tid för kocken att fixa fram en ny pizza.. Inte kunde han bara slänga på lite pepperoni!
Nu ligger Simon här jämte mig och småsnarkar, helt slut. Han vilar upp sig inför kvällen för idag minsann, idag ska vi ut! :D Jag funderar på att gå ner till någon närliggande butik och köpa mig lite snygg ögonskugga, lösögonfransar och kanske något lack? Hade ju inte vart helt fel med den där pedikyren jag pratade om innan nu heller.. Hmm.. Vi får se! Jag får fråga Simon om han vill hänga med och leta upp något sen när han vaknat.
Vi ska hur som helst till en club som heter Tipsy ikväll, den ligger i en lokal som vi festat i förrut, bara de att clubben bytt namn och ägare. Det ska bli riktigt trevligt och jag ser verkligen fram emot det!
Det blir dock ingen förfest med Simons kompis Boris då han skulle fira en kompis födelsedag innan han kommer till clubben. Wellwell.. Vi hörs väl lite senare!
Jag saknar tjejen där till vänster!
Hon fyllde år igår btw. Grattis i efterskott prinsessan!

Kinaresan, dag 5.

Idag ska vi handla! Simons pappa Mats chaufför ska köra oss till en marknad där det ska finnas massor med converse som jag blivit tillsagd att handla hem till mamma, Anita och Fia. Vi får se om det finns lite annat att titta på med.
Sitter för tillfället med glasögon på mig, känns lite annorlunda men skönt. Ska ju inte använda dem hela tiden men jag kände att det behövdes nu på morgonen då allt brukar kännas lite extra suddigt.
Ikväll kanske vi ska ut med Simons kompis Boris! Jag hoppas det. Vi får se!
Vi hörs senare! :)

Kinaresan, dag 4.

I skrivande stund sitter jag i ett stort fönster i Mats och Tracys lägenhet och blickar ut mot ett smoggigt och regnigt Shanghai.
Idag är det inte en bra dag. Simon har gått och blivit ganska ordentligt sjuk, han hostar, snörvlar och är febrig. Just nu ligger han och kurerar sig i vår provisoriska golvsäng beståendes av tre lager madrasser med en korsordstidning i sin hand. Vi har inte haft mycket för oss idag. Vi har mest sovit och slöglott på tv..
Jag hoppas att vädret blir bättre, att Simon blir bättre och att morgondagen bringar lite tur!
Det var allt jag hade att säga för tillfället, nu ska jag gå och försöka muntra upp Simon.
Over and out!

RSS 2.0