Käärlek


En bild från helgen i Malmö. Det här fotot är taget i Köpenhamn,
på en marknad där.
---
Hej på er!
Jag sitter för tillfället i köket hos Robin i Gånghester och funderar på
om jag ska laga lite mat. Lite senare ska jag åka en sväng till farmor
och farfar. Tror jag i alla fall!
---
Igår var vi på IKEA och handlade grejer till lägenheten.
Det kändes konstigt, men samtidigt väldigt bra.
Nu är det fjärde gången jag flyttar sedan jag flyttade hemifrån första gången.
Det har varit jobbigt att flytta runt så mycket, men nu tror jag att det
kommer att bli bra den här gången och att jag kommer att bo kvar länge.
---
Nu vill jag åka till Lagerhaus. Har dock inget sällskap. Blir lite sur.
Får väl åka själv dårå! :P HEIPA!

Snart flyttar vi!

Till helgen får vi nycklarna. Nycklarna till var alldeles egen trea i fina Gånghester. Åh så bra det ska bli! Tycker dock att det är lite segt att det är så lång tid kvar tills vi kan flytta in. Vi måste måla om allt först.. Får försöka göra så mycket som möjligt på helgerna så det blir klart snabbt!
Såå.. Nu tänker jag att det säkert sitter någon liten jäkel där ute och tänker. Flytta ihop? Oj, redan? Ja, det får man gärna fundera över. Robin berättade för ett tag sedan att han funderat mycket på att köpa en lägenhet och renovera den för att sedan sälja den. Han berättade också att han haft tankar på att behålla den efteråt om jag skulle kunna tänka mig att flytta in i den med honom. Jag sa ja och jag ångrar inte en sekund av det valet. Jag bor redan du i Gånghester och trivs jättebra här. Jag tror att det kommer att bli perfekt när vi är färdiga!
Nu sitter jag i köket och äter lite, segar. Ska plugga litegrann och sedan in till stan efter lunch och klippa håret samt träffa Tess en sväng. Fint! Är trött. Känns lite smådrygt att intr vara kvar i Malmö i hotellrummet faktiskt, men men! Tillbaka till verkligheten. Vi hörs!

Sitter på ett tåg på väg till Göteborg, dä...

mms_img17774 (MMS)

Sitter på ett tåg på väg till Göteborg, där vidare mot Borås, efter att ha spenderat min helg i Malmö tillsammans med den man jag vilar ögonen på nu. Världens finaste. Helgen har varit perfekt. Vi har ätit god mat, handlat lite kläder, besökt Köpenhamn, gått på spa, bott på hotell och bara njutit av varandras närvaro. Jag måste säga att jag nästan känner mig mållös när jag tittar på honom nu. Han sitter och blundar, vilar. Den där fina Robin med gulligt, fluffigt, nytvättat hår är bara min. Robin med de himmelsblå ögonen. Den man som ger mig så mycket kärlek varje dag så att jag nästan drunknar. Han som säger: "åh, vad skönt det är att vara hemma hos dig" då han kommer hem. Jag kommer aldrig att hitta något bättre än det vi har. Jag älskar dig, så förbannat mycket.


RSS 2.0