Hallå där! Kanske dags för uppdatering..

Det var nu ett tag sen jag skrev här och jag har insett att jag inte har tid att skriva här så ofta så ni får nöja er med det ni får! ^^

Jag orkar faktiskt inte berätta om min dag för den har varit hemsk.. Eller.. I alla fall början av den! Ni aaaanar inte hur arg jag var på allt möjligt. Nu är det som tur är mycket bättre och Saras humör har börjat bli mer uppåt.

Hade nyss nationella prov i engelska, speaking. Jag ägde röv. Nä men jag blev jävligt nöjd i alla fall.
Nu sitter jag och gör onödigheter i datorsalen fast jag egentligen ska skriva en cultural essay.. Men vadå? Läraren är ju inte här så varför anstränga sin stackars kropp i onödan..
Halv fem hämtar Simon mig, då ska vi till Friskis och träna. Faa-an va gött! Jag ska springa fläsket av mig på löpbandet. Är inte det något utav det bästa som finns? Att köra slut sig totalt under ett träningspass. Man mår ju så jävla bra efteråt och man kan riktigt föreställa sig hur smal man kommer att vara om någon månad :D Underbart!

Vet ni vad? På torsdag skriver jag körkortsteoriprov. Wish me luck. Jag måste klara det, jag måste. Annars blir det extra kurs & grejer & då får jag punga ut ääännu mer pengar..Bah! Nä nu jävlar! Jag SKA klara det.
En torsdag ännu längre fram, då jävlarimej blir det kineser åt både höger och vänster. Eller.. Aaa.. Vi åker och de snedögna människornas land då i alla fall! Simon, du är underbar som tar med mig på en sådan resa :)

Happ.. Kanske skall man göra nått viktigt istället, nu när man är i skolan och allt.. typ jobba lite för avatar kanske x) Vi får se!
Ni får ha det bra i alla fall så hörs vi väl när körkortet är fixat :D

STAY SIC; MAGGOTS!   \m/

God(?)morgon!

Här sitter jag och beklagar mig över skola och väder.. Jag som skulle skärpa till mig sitter nu här och surar istället för att vara påväg till skolan. Jag bör nog prata lite med mina lärare nu i veckan.. Är inte bra att jag håller på såhär!

Jag trivs inte. Jag trivs i ditt sällskap Simon, du är bra för mig. Tack Jacob för ditt enorma stöd jämt! Men jag trivs inte.. Sorry guys, men jag trivs inte i skolan. Det är inte en plats menad för mig. Jag vill inte! Jävla skola. Men jag måste, bara några få månader kvar.. I need to do this! Jag vill bli socionom. Jag ska bli socionom. Helvete! Körkort måste jag ta med.. Jag är för slö och trött! Äh.. Jag kommer ingenvart med det här inlägget! Nu ska jag gå ner och äta frukost. Ingen skola idag inte!

Adjö!

Trött och glad!

Hej allihopa!
Igår var jag på Eluveitie i göteborg med Simon och Jacob.
Vi hade egentligen tänkt att ta bussen dit men det slutade med en bilresa.
Jag köpte brunkräm (som jag idag upptäckte var för brun för min hy) och så hälsade vi på Simons farfar innan giget! Mycket trevligt måste jag säga, lite mat fick vi också i magen innan vi begav oss till Brew house.
Utanför Brew house träffade vi på Toan och Floberg samt deras kompanjoner! Trevligt!
Satt även i baren en sväng och fick en bild på mig ihop med Chrigel! :D Tyvärr så fick vi inte så många ord med honom.. =/

Efter att Eluveitie spelat så åkte vi direkt hem till Borås, var faktiskt ganska skönt. Diss till Kreator! Gillar ju inte trash så värst mycket så jag kände inte för det. Vi tog en öl i baren och sen åkte vi!
Tog oss in till Borås på stunning tjugofem minuter, en aning olagligt, fyfy Simon. Men han var ju TVUNGEN att testa om bilen kunde rulla snabbare än i 180, tyvärr så gick inte detta men han konstaterade att det var dubbdäckens fel. Kanske var sant. Glad är jag i alla fall att det inte gick! Vafan, kunde blitt ihjälkörd där.. ;)

Vi lämnade Jacob i Viskafors, jag kramades lite med hans katt Smulan och sedan började jag & SImon att smsa folk för fylletaxi. Först nappade inte en jävel, sen nappade Grokken och han fick skjuts till Brämhult med en aning full tjej.. =P
Vi frågade några random brudar utmed vägen med, men de nappade inte, de jävlarna. Så det var bara att åka hem!

Skönt att lägga sig i sängen efter en lång dag och somna vid Simons sida.. :)

 --------------------------------------------------------

Idag så har det inte hänt så värst mycket dock. Vaknade av att min mobil ringde. Det var Madde som undrade när jag, hon & Ellinor skulle ses. Jag gick upp, tvingade med mig Simon & åt frukost. Sedan tog jag tvätten, gjorde iordning mig och åkte till Ellinor. Väl hemma hos Ellinor låg jag väldigt länge och bara kollade internet på hennes dator medan Ellinor hjälpte Madde med hennes teckenspråksprov. Segt! Sen bakade vi kokkos..kockos..koookooos,, VAFAN; HUR STAVAS DET?! Aja. Sånna bollar gjorde vi i alla fall.. Sen kollade vi foton fram tills att jag och Madde skulle dra eftersom Ellinor skulle ut på dejt med några ungar.

Pappa hämtade upp mig hemma hos Ellinor och vi fixade dagens övningskörning, YAAAHO! Var en sväng i Knalleland, Fristad, Sandared och var nästan framme och vände i Göteborg!
Till sist körde jag hem till Simon och där har jag varit sen dess. Käkat lite spaghetti och sett första avsnittet av Herre på täppan! Det var fan kul! Hoppas jag inte missar det nästa vecka, men så dålig som jag är på att följa program på tv:n så har jag en känsla av att jag kommer att misslyckas.

Well.. Nu tror jag att Simon börjar bli lite otålig. Jag har lovat att vi ska se på några avsnitt av Little Britain. Marjorie i Fat fighters är ju fan skönast!

Men ha det gött allihopa! Det ska jag ha.. ADJÖ PÅ ER!
(Ps. ser fram emot att börja jobba med crewet nu igen i veckan.. :] )

RSS 2.0