Pigg och alert? Så fan heller.

Idag är man inte på sitt bästa humör.. Vaknade trött som en jävla sengångare och tvingade mig upp ur sängen. Saken blev ju inte bättre av att se en skönt sussande Simon ligga kvar i sängen. Jag låg kvar såpass länge att jag var tvungen att ta med mig frukost, tandborste och tandkräm till skolan. Tog bara på mig kläderna och gick.. Är så trött på att ha det så! Måste se till att få mer sömn i fortsättningen..

Idag slutar skolan vid tio över tolv men jag kommer inte att vara hemma fören ganska sent.. Har ju omkörningstillfälle som håller på i 80 minuter, sedan ska man sitta och skriva en massa teori. Fyfan!

Ser fram emot morgondagen dock! Helkroppsmassage samt skalp- och nackmassage är ju inte helt fel! Lördagen blir också trevlig, Eluveitie i göteborg med Simon och Jacob!


HA DET GÖTT! Nu ska jag iväg och käka panerad fisk, fyfasen!

Dags för lite uppdatering kanske..

Hej allihopa!
Jag har fått höra att jag uppdaterar alldeles för sällan och det kan jag nog faktiskt hålla med om.
Men jag har helt enkelt inte haft tid för min blogg just nu. Men jag lovar, jag ska skärpa mig!

Hmm.. Så var ska vi börja? Mitt lov var helt okej måste jag säga. Ett minus med att få jobba eftersom man då måste gå upp tidigt fast att man egentligen är ledig, men samtidigt riktigt skönt med lite extra pengar nu innan kinaresan och allt.
Just det! Jag har inte nämnt något om kinaresan här va? Hm.. Aja! Det tar vi lite senare..
Jag träffade lite skönt folk under lovet med, jag var tillsammans med Simon och firade Rollos tjugoårsdag men honom, Johanna, Martin och Maria! Riktigt trevligt måste jag säga. Vi blev även inbjudna till fest hos Maria nu till helgen vilket ska bli riktigt trevligt.
Resten av lovet träffade jag lite folk (allt för få dock.. hade gärna träffat Jacob, Madde, Skalle & Ellinor lite med) och så myste jag med Simon..

Nu över till något annat, Kinaresan! Det är nämligen så att jag ska åka med Simon till Kina på påsklovet och fyfan vad jag ser fram emot det. Jag blev hur glad som helst när han frågade om jag ville följa med. Så nu ska pengar samlas ihop och så ska vi sedan åka bort till hans pappa och hans lillasyster tillsammans med Simons bror Daniel.
Shit vilken upplevelse det kommer att bli! Jag är riktigt taggad måste jag säga.
Tyvärr har jag redan lovat på tok för många att jag ska köpa med mig saker hem till dom! Hur ska jag få plats för allt i min väska? xD

Happ.. Nu sitter jag här och lyssnar på Eluveitie och väntade nyss på att Simon skulle komma hit, men nu är han här så då ska jag ta och vara lite social.

Ha det fint, så hörs vi snart igen den här gången.. ;)

Lååång dag utan Madde i skolan..

Ensam natt. Gick hyffsat bra. Var tvungen att ta en sömntablett för att somna.
Mamma hade sina jobbarkompisar hemma hos oss och de satt och drack vin i vardagsrummet hela kvällen. De var ganska högljudda så jag sov ganska oroligt. Vaknade vid halv åtta tiden av att min mobil ringde. Det var Simon som ville prata av sig lite. Skönt att vakna till hans röst.
Efter att vi pratat klart somnade jag om och sov fram till tio över nio ungefär. Har blivit van vid att inte ta så lång tid på mig på morgonen. Hann äta och göra mig iordning på tjugo minuter. Tog fem över halv tio bussen till skolan.

Var ganska pigg idag. Gick direkt till lektionssalen för att ha psykosocialt arbete med Anita. Grupparbete.. Helt ok! Har ju hamnat i en bra grupp i alla fall.

Lunch. Äcklig korvstroganoff med torra riskorn. Åt lite i alla fall! Träffade Jacob i matsalen och satte mig för att prata lite med honom. Bestämde mig för att jag ska på Sonic Syndicate på söndag med honom. Ska bli kul att se dem "på riktigt" nu. Har sett dem två ggr innan men då var jag ju inte så intresserad direkt. Har ändrat åsikt angående det bandet nu. De är faktiskt riktigt sköna.



Sitter nu i datorsalen och väntar på att den tre timmar långa engelskalektionen ska börja. Är inte taggad direkt men det ska väl gå bra antar jag. Man får göra sitt bästa för att stå ut.

Efter skolan ska jag träffa Ellinor och fixa med projektarbetet.
Senare ska jag träffa Simon. Ska bli skönt att få somna med hans armar runt mig igen.
Måste bara säga det att.. Det var längesen jag kände såhär för någon. Väldigt längesen.
Jag vet inte ens om jag känt på just det här sättet förut. Det känns så äkta och så rätt.
Något som skulle kunna hålla i en evighet. Jag är så glad att jag vågade fråga Ando efter hans nummer..
Tack Ando om du nu skulle läsa detta! ;)

Nej nu kanske man skulle göra någon nytta här i skolan.. Ha det fint allihopa!

Hej allihopa!

Idag har jag orkat med skolan, tro det eller ej. Jag vaknade första gången vid fyra tiden av konstiga ljud i huset. Jag hade drömt mardrömmar men ville inte väcka Simon. Jag gick upp och in på toaletten. Jag skvätte lite vatten i ansiktet och försökte att tränga undan de hemska tankarna mardrömmarna hade satt igång.. Jag gick tillbaka till Simons rum och lade mig nära honom. Jag låg vaken i minst en halvtimme innan jag kunde somna om igen.
Nästa gång jag vaknade var det av Simons JÄVLA alarmsignal på mobilen. Jag börjar bli en aning trött på den.. Illa att det ska vara en bra låt!
Jag låg kvar med Simon tills klockan blev tjugo över sju och sedan tvingade vi oss upp. Grokken plingade på och det var dags att åka till skolan. Grokken hade glömt biljetten till Edguy som pojkarna skulle på senare på dagen och han var tvungen att gå tillbaka för att hämta den. Vi hämtade upp honom vid en busshållsplats och var inte framme vid Teknis fören vid åtta.

Jag kysste Simon hejdå, satte på mig mina hörlurar och gick motigt mot skolan.. Väl framme satte jag mig i datorsalen en stund, det var meningen att jag skulle skriva lite på en skoluppgift om Franska revolutionen men eftersom jag inte alls kände mig motiverad utan mest trött och irriterad så smsade jag istället Jacob och frågade honom om han kommit till skolan än. Lyckligtvis så hade han det så han kom och umgicks med mig en stund.. Vad glad jag är att vi går på samma skola! Jacob, du kan vara en riktig räddare i nöden. Det var du idag. Jag behöver dig.

Historia i tre timmar. Pina, pest, plåga. Det var hemskt. Jag som är intresserad av det egentligen.. Det är den där jävla läraren som har förstört mitt starka intresse för historia. Min grupp skulle ha redovisat men det blev inte så mycket av det eftersom jag hade missat en lektion förra veckan så vi hade inte kunnat sammanställa vårt arbete. Lärarinnan blev ilsk på oss och lektionen blev till och med värre än vanligt..

Lunch. Köttbullar med makaroner. Ingen höjdare direkt. Jag är trött på mat. Skolans mat. Jag är trött på hela den där jävla skolan. Fylld med brudar som snackar skit om varandra dagarna i ända. Till och med killarna har börjat förvandlas till brudar.. De bär brunkräm och snackar minst lika mycket skit om varandra som brudarna gör. Finns inget uppehållsrum. Finns inga soffor. Finns inte många bra lärare. Skönt att det snart är över!

MIBAS-Människor i behov av stöd. Vi fick läsa och göra klart en uppgift om dyslexi. Vi diskuterade uppgiften och sedan fick vi se en film om en flicka som hade en CP-skada.
För er som inte vet så är en CP-skada då man är helt klar i huvudet men har fel på kroppen. Många tror att man är obegåvad, men så måste det inte vara. Man kan däremot ÄVEN vara förståndshandikappad men man behöver inte vara det. Filmen var lärorik, man fick en ordentlig bild av vad en CP-skada egentligen är.
Efter filmen fick vi reda på att vi snart ska få besök av en kille med en grav CP-skada. Han ska berätta om sitt liv och hur han klarar av det vardagliga livet. Ser fram emot det.

Idrott. Hade ingen egentlig lust, hade tänkt att gå hem. Bytte om ändå och gick in i salen men trötta steg. Det visade sig att Victoria, Nathalie och Emelie skulle hålla i lektionen och ha step-up. Det gick inte speciellt bra för mig men det var kul ändå. Jag gjorde mitt bästa kan man väl säga.

Efter idrotten skulle Martin följt med mig hem men han hade stuckit. Jag gick till omklädningsrummet, duschade, bytte om och ringde Jacob. Frågade om han ville umgås med mig idag. Jag blev glad över svaret han gav mig och gick för att möta honom. Vi åkte in till stan med bussen, hoppade av och gick till Skivspegeln där Jacob inhandlade Death Magnetic och en japansk skräckfilm. Tog bussen hem till mig. Väl hemma insåg jag att jag och Jacob skulle klampa rakt in i morsans tantkalas.. FAN! Jag hade glömt bort att hon och hennes polare skulle fira en av hennes kollegor idag. Som tur var så kunde vi bara stänga in oss i mitt rum med lite paj och den där japanska skräckfilmen. Filmen var konstig.. Svårt att förstå vad de snackade om eftersom det inte alls var sammanhängade. En jävligt rolig scen fanns dock med!
En snubbe som föll från ett sjukhustak och ner på marken. Han föll alldeles raklång och såg ut som en stel docka. Alla ljud i filmen var överdrivna och konstiga. Hm. Trevligt att umgås med Jacob som vanligt i alla fall.

Pratade med Madde i telefon innan. Var rejält förbannad på henne i början av samtalet och skällde ut henne nått så otroligt. Känns dumt nu efteråt eftersom jag vet att hon inte hade menat att vara elak. Jag älskar henne, så jävla mycket. Det känns mycket bättre nu när jag pratat med henne. Jag litar på dig Madde. Jag finns här, jag lovar.

Så.. Då ska man sova ensam inatt.. Hur ska det gå? Jag överlever väl, precis som så många andra som sover ensamma gör. Men det är något speciellt med att sova med Simon. Han får mig att somna. Jag blir lugn. Bara han är där. Men klart det ska gå.
Nu är han på Edguy. Han har det nog skitkul kan jag tänka mig, det hoppas jag. Det förtjänar han.


Well.. Nu ska jag umgås med Jacob en liten stund till! Godnatt med er och tack till er som orkat läsa så här långt!

Godkväll!

Idag var jag i Knalleland med min söta syster Sofie. Vi gick omkring och kollade på folk och pratade lite. Käkade mat på EAT och så fyllde jag på mobilen. Var trevligt att umgås lite med henne.. Händer ju tyvärr inte så ofta!

Well.. Nu ligger jag här i min säng med laptopen i famnen och väntar på att Simon ska komma och hämta mig.
Ska sova hemma hos honom inatt, suprise suprise ;) Ska bli mysigt som vanligt!

Ligger och längtar tillbaka lite till metaltown 08 med Äna banäna. Saknar dig anna! Vi måste ses väldigt snart igen. Hoppas det blir metaltown med dig i år igen, hade vart skitskoj. Tack för hjälpen med bloggen förresten!

Nae.. Nu får jag nog ta och hoppa in i duschen så jag får det gjort någon gång!

ADJÖ MED ER! =)

Att se Avatar en lördagskväll är aldrig fel..

Hade tänkt att berätta lite om gårdagen för er!
Vaknade i Simons armar hemma hos mig. Han hade varit ute kvällen innan och hade lite ont i huvudet den stackaren.
Han hade även lyckats halka flera ggr och hade ont i både armbågar och svanskotan..
Är alkohol och halt väglag en bra kombination? Kanske inte.. ^^
Hur som helst.. Vi vaknade runt elva-tolv tiden. Vi käkade frukost och sen la vi oss i sängen och myste en stund till..
Efter ett tag insåg vi att vi kanske borde gå upp så jag fixade iordning mig och städade mitt rum medan Simon sov en liten stund till.
När klockan närmade sig halv tre så kom Maria och Nicklas (Simons mor och hennes kille) med bilen och hämtade oss. Shysst! Vi käkade lite, jag tvångsplattade Simons hår och sen åkte vi till stan för att hämta upp Madde och Ellinor.
Efter att de hoppat in i bilen så bar det av till Lidköping efter ett stop för inhandling av cigg och folköl.

Resan upp tog ca två timmar med några stopp för bland annat Ben and Jerry's och rökande..
När vi väl var framme i Lidköping så fick vi genast svårigheter med att hitta stället giget skulle vara på.
Vi hade fått tag i en vägbeskrivning på Eniro men det visade sig att det var till den nya galejan, och inte den gamla som vi egentligen skulle till.



Efter många om och men så hittade vi hur som helst till galejan och väl framme träffade vi John som kom och mötte oss på parkeringen. Hälsade på Jonas, han satt i en skåpbil på parkeringen och kollade på Superman ^^
Vi gick in, köpte varsin öl och satte oss och snackade lite. Efter en stund blev det rökpaus och vi gick ut i kylan..
Där träffade vi på John igen och han bjöd in oss till deras.. hmm.. ja, loge..
Det såg ju inte direkt ut som en loge! Det var bara ett rum som hade en skylt på dörren där det stod "kontor".
Inuti var det helt kalt på väggarna och det stod endast ett litet träbord och någon liten ymklig liten stol på golvet. Vi skakade hand med alla i bandet och satte oss på golvet och snackade lite.
Jag fick beröm för mitt hemmagjorda Avatar-linne och en snubbe tog till och med en bild på det.. xD

Efter en stund gick vi i alla fall ut till scenen och kollade på ett av förbanden.. Minns inte riktigt vad de hette. Tror det första förbandet hette Insomnia. Vi hann bara se slutet av en låt och sen var det slut. Vi satte oss ner en stund och fick då sällskap utan Jonas och Johannes. Trevliga pojkar!

Efter att ha fått se Madde headbanga, dricka massor av öl och göra bort sig rätt rejält så var det äntligen dags för Avatar!
Det var ju inte speciellt mycket folk där så det var ju inga problem med att hamna långt fram.
Giget var riktigt nice och det blev en hel del headbangande. Fick bland annat höra War song och Die With Me!



Efter giget så fick jag en kram av vardera bandmedlem och så sa jag hej då och tackade för en trevlig kväll.
Vi gick bort till parkeringen och hoppade in i bilen.

Jag och Simon var inte hemma förrän vid tretiden. Då hade vi hunnit med att hitta vägen hem till borås, skjutsa hem Madde och Ellinor samt hämtat upp Grokken för att ta med honom till Sparsör.
Efter att ha pratat med Simon en stund så somnade jag riktigt gott kan jag lova.. Jag hade haft en riktigt trevlig kväll bortsett ifrån vissa grejer som inte hade behövt hända. Men det orkar jag inte tänka på nu!

4 av 5 toasters, kanonkul!

RSS 2.0